Viipurin Taiteilijaseuran uusimman henkilökuvadokumentin ensiesitys Lallukan Taiteilijaklubilla

Viipurin Taiteilijaseuran kunniajäsenestä, taidemaalari Annikki Poijärvestä kertovan henkilökuvadokumenttifilmin ensiesitys on Lallukan Taiteilijaklubilla Helsingissä sunnuntaina 26.11.2017 klo 15.00.
Tilaisuuteen ilmoittautuminen: sihteeri@viipurintaiteilijaseura.fi

——
Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi halusimme tallentaa kunniajäsentemme ajatuksia taiteilijuudestaan dokumenteiksi. Filmeissä annetaan puheenvuoro taiteiljoille itselleen, ja he kertovat millaista on ollut olla taiteilija. Tänä vuonna on ensiesityksensä saanut jo kaksi dokumenttia; Birgitta Aran ja Toivo Jaatisen henkilökuvat. Ne on on kuvannut ja editoinut karjalaiset juuret omaava, taiteen maisteri Mari Ljokkoi. Filmit julkistettiin Eurooppa-päivänä toukokuussa 2017 Karjala-talolla. Nyt uusimmassa Annikki Poijärvi kertoo taiteilijan urastaan.