Viipurin Taiteilijaseuran uusi apuraha haettavana. Hakemukset 9.2.2018 mennessä

Viipurin Taiteilijaseuran myöntää vuonna 2018 Kiira ja Kalle Koroman rahastosta jaettavan apurahan/stipendin. Apurha/stipendi myönnetään hakemuksesta yhdelle Viipurin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijalle tai jäsenten muodostamalle taiteilijaryhmälle ja se on suuruudeltaan 500 euroa.

Apuraha myönnetään vuonna 2018 tapahtuvaan taiteelliseen hankkeeseen, hankintaan tai projektiin. Liitä hakemukseen tiivis ja perusteellinen esitys, mihin haet apurahaa. Liitä mukaan myös perustelut, budjetti, ajantasainen cv sekä muut tarpeelliseksi katsomasi lisätiedot.

Lisää tietoa apurahasta jäsenille 13.11.2017 lähetetyssä jäsenpostissa.

Saajan päättää Viipurin Taiteilijaseuran hallitus ja päätös julkistetaan Viipurin Taiteilijaseuran kevätkokouksessa 2018 ja yhdistyksen nettisivuilla.

Myönnetyn apurahan käytöstä tulee antaa selvitys 31.1.2019 mennessä VTS:n hallitukselle.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 9.2.2018.
Hakemukset toimitetaan mieluiten sähköpostilla (hakemus yhtenä pdf-tiedostona, max. koko 5 Mb)
pj@viipurintaiteilijaseura.fi