Viipurin Taiteilijaseura Lahdessa 10.6.-5.8.2018

Viipurin Taiteilijaseura Lahdessa –näyttelyssä mukana ovat yhdistyksen taiteilijajäsenet Saija Ben Younes, Aune Hotari-Salminen, Pertti Kukkonen, Pirjo Lindberg, Tuomas Mäntynen, Annikki Poijärvi, Pirkko Ropponen ja Antero Ruotsalainen.

Avajaisia vietetään 9.6. klo 14–16. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Avajaisten yhteydessä kuullaan kamarimusiikkikonsertti, jossa esiintyvät Sinfonia Lahden muusikot Nora Niskanen klarinetti, Lasse-Matti Laakso alttoviulu, Ilkka Uurtimo sello, sekä pianisti Henna Linko. Konsertissa kuullaan Armas Järnefeltin sekä Toivo Kuulan lauluja instrumentaaliversioina, Robert Schumannin Märchenbilder op. 113 alttoviululle ja pianolle sekä Clara Schumannin pianotrio op. 17.

Viipurin Taiteilijaseura Lahdessa
10.6.–5.8.2018
Lahden historiallinen museo
Lahden kartano Lahdenkatu 4, 15110 LAHTI