Viipurin Taiteilijaseuran kuukausikahvit jäsenille

Tervetuloa tapaamaan yhdistyksen jäseniä vapaamuotoiseen tilaisuuteen! VTS:n jäsenten kesken lokakuussa alkava säännöllinen yhteinen kahvihetki pidetään Helsingin Kaapelitehtaan kahvilassa Hima & Salissa (Tallberginkatu 1 C) joka kuukauden viimeinen torstai klo 15. Kahvilasta saa myös keittolounasta.

Kuukausikahveilla on mahdollisuus keskustella yhdistyksen jäsenten kesken – aihe on vapaa. Mahdollisuus esimerkiksi yhdistyksen toiminnan ideointiin, yhteisiin taidenäyttelykäynteihin ja yleiseen taidekeskusteluun. Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan taiteilijakollegoita!

Ensimmäinen kuukausikahvi pidetään torstaina 25.10. klo 15. Paikalla myös hallituksen jäsen Jertta Ratia. Samana päivänä klo 17 viereisessä Galleria Muu Kaapelissa näyttelyn avajaiset: TOM LÖNNQVIST: Policy Incertitude – My No More Culture vs Nature.