Viipurin Taiteilijaseura ry

Sihteeri:
Anja Tyrväinen

________

Lisätietoja yhdistyksestä sihteeriltä ja puheenjohtajalta,
joiden sähköpostilinkit
ovat yläpuolella.

________
Sivusto päivitetty
11.02.2016

Ilmoitathan toimimattomista
linkeistä.

Viipurin Taiteilijaseura ry:n jäsenistö vuonna 2016

Viipurin Taiteilijaseurassa on nykyisin 95 jäsentä; taidemaalareita, taidegraafikoita tai kuvanveistäjiä eri puolilta Suomea. Heistä vielä neljännes on syntynyt luovutetussa Karjalassa.

Taiteilijaseuran jäsenistö koostui alkuaan vain Viipurin ja sen lähiympäristön kuvataiteilijoista. Kuvanveistäjät ja taidegraafikot liittyivät seuraan myöhemmin.

Vuosien mittaan jäsenistö on uusiutunut. Mukaan on tullut yhä enemmän toisen ja kolmannen polven karjalaisia taiteilijoita. Jäsenistön valtaosa on edelleen taidemaalareita. Jäsenistä yli puolet on naistaiteilijoita.

Linkki jäsenluetteloon

Tervetuloa jäseneksi!

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä kuvataiteilija, joka on osallistunut vähintään kaksi (2) kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn ja yhden (1) kerran valtakunnalliseen näyttelyyn, jonka arvostelulautakunnassa on Suomen Taiteilijaseuran tai sen jäsenyhdistyksen valitsema edustus, tai kuvataiteilija, joka on osallistunut vahintään kolme (3) kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn. Kuvataiteilijan tulee tämän lisäksi olla sukujuuriltaan karjalainen ja karjalaisuuden perintöä arvostava henkilö.

Jäseneksi voidaan valita taiteen ammattiliiton jäsen tai taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö.

Jäseneksi pyrkivän on jätettävä kirjallinen jäsenhakemus portfolioineen yhdistyksen hallitukselle. Hakemuksia käsitellään kaksi kertaa vuodessa.

Jäsenhakemuskaavake oikealla sivupalkissa.

Tervetuloa kannattajajäseneksi!

Viipurin Taiteilijaseuralla on ain ollut kannatusjäseniä.
Tähän verkostoon on jokainen seurasta kiinnostunut tervetullut.
Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa vuodessa. Ainaisjäsenyys on 500 euroa.
Kannatusjäsenyydestä on monia etuja: mm. taidematkoja, kutsut Viipurin Taiteilijaseuran näyttelyiden avajaisiin sekä vuosittaiset taideteoksen arvonnat kaikkien kannatusjäsenten kesken. Liittymislahjana jaetaan juhlamatrikkeli "Viipurin Taiteilijaseura 1930 - 2005".

Tervetuloa mukaan!
Lähempiä tietoja puh. 0400 848 063

Viipurin Taiteilijaseura ry.

__________

Jäsenet - Jäsenluettelo
Jäsenhakemus

Julkaisut
Näyttelyt

Uutisarkisto
Uutisarkistossa mm.
linkit juhlavuosien uutisiin ja kuviin.