Vuosinäyttelyhaku 2022

Näyttelyhaku Viipurin Taiteilijaseuran vuosinäyttelyyn on auki!

Viipurin Taiteilijaseuran vuoden 2022 jurytetty vuosinäyttely järjestetään Riihimäellä Galleria Tärinässä 3.–24.9.2022. Viipurin Taiteilijaseuran jäsenten lisäksi myös seuraan kuulumattomat taiteilijat, joilla on karjalaisia sukujuuria tai muuten kunnioittavat karjalaista kulttuuriperimää, voivat hakea näyttelyyn. Näyttelyn teemana on Tulevaisuus.

Vuosinäyttelyn juryttäjänä toimii Espoon Kuvataiteilijat ry:n puheenjohtaja Asko Niemelä-Koura. Taiteilija voi tarjota 1-3 teosta näyttelyyn, jotka ovat valmistuneet 2020-2022. Teoksille ei ole koko- eikä tekniikkarajoituksia. Viipurin Taiteilijaseuran vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat vähintään yhden teoksen näyttelyyn esille. Jurytys tehdään kuvien perusteella. Kuvat toivotaan mieluiten sähköpostilla VTS:n sihteerille, mutta myös paperiset A4-kokoiset hyvälaatuiset kuvat käyvät. Sihteeri skannaa paperikuvat juryttäjälle.

Hakemukseen tulee laittaa mukaan:
• Huolellisesti täytetty ilmoittautumislomake
• Kuitti maksusta
• Hyvälaatuiset teoskuvat
• Jos taiteilija lähettää paperikuvat ja toivoo ne takaisin, niin mukaan tulee liittää palautuskuori, jossa on valmiina osoitetiedot ja riittävä määrä postimerkkejä.

Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostitse: sihteeri@viipurintaiteilijaseura.fi
Lähetys on mahdollista myös postitse:
Viipurin Taiteilijaseura ry
c/o Nina Tuovinen Art
Arkadiankatu 31

Ilmoittautumislomakkeiden liitteineen tulee olla perillä 31.7.2022 mennessä.

Osallistumismaksut
Ne Viipurin Taiteilijaseuran jäsenet, jotka ovat maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksun, saavat ainakin yhden teoksen näyttelyyn. Jäsenille siis riittää yksi maksu, joka kattaa sekä osallistumismaksun että jurytyksen. Muut maksavat ne erikseen.

Maksuohje VTS:n jäsenille:
Tili: Nordea FI51 1133 3000 1023 60
Saaja: Viipurin Taiteilijaseura ry
Määrä: 50€
Viesti: taiteilijan nimi, osallistumismaksu vuosinäyttelyyn
Maksu tulee maksaa viimeistään 31.7.2022 mennessä. Kuittikopio hakemuksen mukaan.

Maksuohje muille:
Tili: Nordea FI51 1133 3000 1023 60
Saaja: Viipurin Taiteilijaseura ry
Määrä: 20€
Viesti: taiteilijan nimi, jurytysmaksu
Jurytysmaksu tulee maksaa viimeistään 31.7.2022 mennessä. Kuittikopio hakemuksen mukaan.
Jurytysmaksun lisäksi näyttelyyn valittujen taiteilijoiden tulee maksaa 50€ osallistumismaksu. Sihteeri tiedottaa valituille ei-jäsenille maksuohjeet.

Valitut teokset tuodaan Galleria Tärinään to 1.9.2022 klo 17-20. Teosten tulee olla ripustusvalmiita. Galleria Tärinässä on kiskoripustus eikä seiniin saa tehdä reikiä. Taiteilija vastaa teosten vakuuttamisesta. Kuvastomaksuja ei makseta. Teoksia ei voi lähettää Galleria Tärinään postitse. Sihteeri Nina Tuovinen pystyy mahdollisesti auttamaan teosten tuonnissa Helsingistä Riihimäelle ja takaisin. Ota siis tarvittaessa yhteyttä sihteeriin, mutta yritä ensisijaisesti järjestää teosten tuonti muulla tavoin.

Näyttelyn avajaiset ovat la 3.9.2022 klo 14-16. Tervetuloa paikalle ystävien ja tuttavien kera!

Näyttelyn valvoo Riihimäen taiteilijaseura.
Näyttely on avoinna seuraavasti:
• Ma-Pe klo 11-18
• La klo 11-16
• Su suljettu

VTS perii taiteilijoilta 10% provision teosmyynnistä (alvillisesta hinnasta). Galleria Tärinä ei peri provisiota teosmyynnistä.

Juryttäjä valitsee näyttelyyn osallistuneista taiteilijoista stipendin saajan. Stipendin arvo on 300€.

Näyttely puretaan viimeisen näyttelypäivän päätteeksi eli la 24.9.2022 klo 16-18.
Teokset tulee noutaa näyttelystä tuolloin. Jos taiteilija ei itse pääse noutamaan teoksiaan, tulee hänen hoitaa joku muu noutamaan ne tuolloin puolestaan.

Tervetuloa näyttelyyn!
Viipurin taiteilijaseuran näyttely- ja juhlatoimikunta

2022_VTS_Vuosinäyttely_ilmoittautumislomake