Tervetuloa avajaisiin Almintaloon, Loviisaan la 7.10.2017 klo 13

VTS:n 87. vuosinäyttelyn avajaiset la 7.10.2017 klo 13–15 Loviisassa, Almintalossa
Avajaisvieraita viihdyttää Nina Wiklund & Ninan säestäjänä Kalle Katz. Tervetuloa!

Nina Wiklund esittelee itsensä näin: Olen näyttelijä, laulaja, clowni, voice-over (dubbaus) taituri, ohjaaja ja opettaja. Ja lisäksi olen asumani vanhan talon entisöijä. Kisälli ja mestari samassa paketissa.
Olen teatterikorkeakoulun kasvatti ja opiskellut fyysistä teatteria Lontoossa, Jacques Lecoqin oppeihin perustuvassa Complicité teatterissa. Olen työskennellyt näyttelijänä Tukholmassa, Lontoossa ja Helsingissä ja tehnyt myös pienen pyörähdyksen Aulangon kesäteatteriin. Olen Ota minut -ryhmän perustajajäsen.
http://www.loviisacreative.com/#/nina-wiklund/
(Kuva:Loviisa Creative)

Comments are closed.