Viipurin Taiteilijaseuran vuoden 2021 apuraha haettavana. Hakemukset 1.4.2021 mennessä

Viipurin Taiteilijaseura myöntää vuonna 2021 Kiira ja Kalle Koroman rahastosta jaettavan apurahan/stipendin. Apuraha/stipendi myönnetään hakemuksen perusteella yhdelle Viipurin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijalle tai jäsenten muodostamalle taiteilijaryhmälle ja se on suuruudeltaan 600 euroa. 

Apuraha myönnetään vuonna 2021 tapahtuvaan taiteelliseen hankkeeseen, hankintaan tai projektiin. Liitä hakemukseen tiivis ja perusteellinen esitys, mihin haet apurahaa. Liitä mukaan myös perustelut, budjetti, ajantasainen CV sekä muut tarpeelliseksi katsomasi lisätiedot.

Lisää tietoa apurahasta on lähetetty jäsenille jäsenkirjeessä 1/2021.

Saajan päättää Viipurin Taiteilijaseuran hallitus.

Myönnetyn apurahan käytöstä tulee antaa selvitys 31.1.2022 mennessä VTS:n hallitukselle. 

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 1.4.2021.
Hakemukset toimitetaan mieluiten sähköpostilla viipurin.taiteilijaseura@gmail.com (hakemus yhtenä pdf-tiedostona, max. koko 5 Mb) 

Comments are closed.