Viipurin Taiteilijaseuran jäsenhakemus

Tervetuloa jäseneksi!
Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä kuvataiteilija, joka on osallistunut vähintään kaksi kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn ja yhden kerran valtakunnalliseen näyttelyyn, jonka arvostelulautakunnassa on Suomen Taiteilijaseuran tai sen jäsenyhdistyksen valitsema edustus, tai kuvataiteilija, joka on osallistunut vähintään kolme kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn. Kuvataiteilijan tulee tämän lisäksi olla sukujuuriltaan karjalainen ja karjalaisuuden perintöä arvostava henkilö.
Jäseneksi voidaan valita myös taiteen ammattiliiton jäsen tai taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö, jolla on karjalaiset sukujuuret.

Jäsenhakemuksen voi lähettää sähköpostilla yhtenä pdf-tiedostona (max. 5 MB) puheenjohtajalle pj@viipurintaiteilijaseura.fi tai postitse.

Hakemukseen liitettävät tiedot:
1) CV
2) 5 – 10 hyvänlaatuista A 4 kokoista teoskuvaa (tekotapa,koko,vuosi,teoksen nimi)
3) Tiedot karjalaistaustastasi ja yhteydet karjalaisuuteen
4) Tiedot osallistumisestasi VTS:n näyttelyihin