Viipurin Taiteilijaseuran jäsenhakemus

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hakea
– kuvataiteilija, joka on taiteen ammattiliiton jäsen (Suomen Taiteilijaseuran jäsenliiton alaiset taiteilijajärjestöt) tai
– taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö tai
– kuvataiteilija, joka on osallistunut vähintään kaksi kertaa Viipurin Taiteilijaseuran jurytettyyn vuosinäyttelyyn.

Edellä mainitun lisäksi kuvataiteilijan on oltava Viipurin Taiteilijaseuran ja karjalaisuuden perintöä arvostava henkilö.

Jäseneksi hakeva kuvataiteilija voi toimia esimerkiksi jollain seuraavista kuvataiteen lajeista: maalaustaide, taidegrafiikka, tekstiilitaide, piirustustaide, kuvanveisto, valokuvataide, mediataide, videotaide, ympäristötaide, käsitetaide, valotaide, digitaalinen taide, installaatiotaide ja yhteisötaide.

Jäsenhakemuksen voi lähettää sähköpostilla yhtenä pdf-tiedostona (max. 5 MB) osoitteeseen viipurin.taiteilijaseura@gmail.com tai postitse.

Hakemukseen liitettävät tiedot:
1) CV
2) 5–10 hyvänlaatuista A4 kokoista teoskuvaa (tekotapa, koko, vuosi, teoksen nimi)
3) Tiedot karjalaistaustastasi tai yhteydet karjalaisuuteen
4) Tiedot osallistumisestasi Viipurin Taiteilijaseuran näyttelyihin