Viipurin Taiteilijaseuran jäsenhakemus

Tervetuloa jäseneksi!
Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä kuvataiteilija, joka on osallistunut vähintään kaksi kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn ja yhden kerran valtakunnalliseen näyttelyyn, jonka arvostelulautakunnassa on Suomen Taiteilijaseuran tai sen jäsenyhdistyksen valitsema edustus, tai kuvataiteilija, joka on osallistunut vahintään kolme kertaa yhdistyksen omaan jurytettyyn vuosinäyttelyyn. Kuvataiteilijan tulee tämän lisäksi olla sukujuuriltaan karjalainen ja karjalaisuuden perintöä arvostava henkilö.
Jäseneksi voidaan valita myös taiteen ammattiliiton jäsen tai taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö, jolla on karjalaiset sukujuuret.

HUOM! Alla olevassa jäsenhakujärjestelmässä on raportoitu häiriö 4.10.2017. Pahoittelemme. Asiaa selvitetään.
Tällä hetkellä voit toimittaa jäsenhakemuksen postitse tai lähettämällä hakemuksen sähköpostilla yhtenä pdf-tiedostona (max. 5 MB) puheenjohtajalle pj@viipurintaiteilijaseura.fi
Tästä pääset tulostettavaan jäsenhakemukseen

Seuraavan kerran jäsenhakemuksia käsitellään marraskuussa 2017.

Henkilötiedot

Täytäthän henkilötietosi huolellisesti

Kuvataiteilijakoulutus

Muu taidealan koulutus

Listaa alle muut taidealan opintosi ( Luetteloi tiedot alkaen viimeisimmästä koulutuksesta )

Jäsenyydet taiteilijajärjestöissä

Listaa alle kaikki jäsenyytesi eri taiteilijajärjestöissä

Hakemuksen liitteet

5-10 hyvän laatuista teoskuvaa sekä CV:si hakemuksen liitteeksi. Tiedoston max. koko on 2MB / liite. Lähetä teoskuvasi JPG-formaatissa.

Kiitos, kun tytit jsenhakemuksemme.