Viipurin Taiteilijaseura ry
vuodesta 1930    

 

 

 

Esite
pdf-muodossa

__________

Puheenjohtaja:
Tiina Herttua
p. 0400 848063

Sihteeri:
Anja Tyrväinen

________


Lisätietoja yhdistyksestä sihteeriltä ja puheenjohtajalta,
joiden sähköpostilinkit
ovat yläpuolella.

________
Sivusto päivitetty
11.02.2016

 

 

Ilmoitathan toimimattomista
linkeistä.

 

Yhdistyksen toiminta-ajatus

Valtakunnallisen yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuvataiteita ja kasvattaa kiinnostusta niitä kohtaan. Se pyrkii valvomaan sukujuuriltaan karjalaisten, viipurilaisuuden ja karjalaisuuden perintöä arvostavien kuvataiteilijoiden ammatillisia ja taloudellisia etuja sekä lujittamaan jäsenistön yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Näyttelytoiminta on yhdistyksen tärkein yleisölle suunnattu toimintamuoto. Näyttelyitä järjestetään vuosittain eri puolilla Suomea. Yhdistys voi myös mm. järjestää kursseja ja seminaareja, luento- ja esitelmätilaisuuksia, tehdä aloitteita sekä antaa lausuntoja. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi myös harjoittaa kustannustoimintaa, vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja jälkisäädöksiä sekä toimeenpanna rahankeräyksiä ja arpajaisia.

Viipurin Taiteilijaseura on aktiivisesti rakentanut järjestäytynyttä yhteistoimintaa eri puolilla Suomea toimivien taiteilijajärjestöjen kanssa. Seuran aloitteesta syntyi jo vuonna 1938 perustettu valtakunnallinen Suomen Kuvaamataiteilijain Liitto, eli nykyinen Suomen Kuvataidejörjestöjen Liitto ry.

  • Hallitus 2016 llitus 2006
  • Aikaisemmat toimikunnat E
  • Näyttelytoiminta
  • Julkaisut

________

 

 


Etusivu
Toiminta

Jäsenet - Jäsenluettelo
Jäsenhakemus

Julkaisut
Näyttelyt

Historia

Ajankohtaista

Uutisarkisto
Uutisarkistossa mm.
linkit juhlavuosien uutisiin ja kuviin.Linkit