Näyttelyt 2019

Viipurin Taiteilijaseuran Kevätsalonki Hyvinkään Promenadigalleriassa 18.5.–5.6.2019

Viipurin Taiteilijaseuran Kevätsalonki -näyttelyssä taiteilijaseuran jäsenet valtaavat Promenadigallerian teoksillaan! Näyttelyssä nähdään laaja kirjo maalaustaidetta ja lisäksi myös valokuvateoksia, taidegrafiikkaa sekä lasitaidetta.

Näyttelyn teokset ovat taiteilijoiden itse valitsemia, joten Promenadigalleriassa on nähtävillä jäsentensä mukainen, tämänpäiväinen, Viipurin Taiteilijaseura. Ripustuksen suunnittelee Viipurin Taiteilijaseuran jäsen Alina Sinivaara.

Näyttelyn taiteilijat ovat Marja Blomster, Juhani von Boehm, Leena Golnik, Seija Grönqvist, Pauliina Heinänen, Tiina Herttua, Anneli Hilli, Arja Jämsä, Ulla Kajava, Kari Kuisma, Raija Kuisma
Sirkka Laakkonen, Seppo Lagom, Marja Maljonen, Riikka-Liina Martiskainen, Maria Mughal, Kaija Mäenpää, Tutte Nicolau, Marja Ollikainen, Marianne Palonen, Marjo Poijärvi, Jertta Ratia, Irma Uuskallio ja Veikko Vasko.

Tervetuloa Promenadigalleriaan nauttimaan Viipurin Taiteilijaseuran keväisistä tuulista!

Promenadigalleria
Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää
Avoinna ti-pe 10-18, la 10-15 ja su 13-18

Vuoden 2019 jurytetty vuosinäyttely järjestetään Joensuun Ahjossa ajalla 7–27.11.2019. Lisätietoja luvassa kevään mittaan!